Ingatlan | GYIK | Belépés  


Általános Felhasználási feltételek

Jelen szerződés mely létrejött a Komfort Kredit Kft. - Ingatlan és Hitelközvetítő Iroda (továbbiakban mint Szolgáltató) és a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfél (továbbiakban Ügyfél) között a felek számára a következő jogokat biztosítja és kötelezettségeket jelenti:

A Ügyfél kijelenti, hogy a feltöltött adattartalmak nem tartalmaznak illegális, nem a Ügyfél tulajdonában lévő szoftver részeket és egységeket illetve szándékos károkozásra készült részeket és egységeket, valamint szerzői jogokkal védett részeket és egységeket.

A Szolgáltató kijelenti, hogy a Ügyfél által közzétett tartalmat nem módosítja, így az elhelyezett tartalomért kizárólagosan a Ügyfél felel.

A szolgáltatások a hatályos törvényeinek megfelelő tartalommal vehetők igénybe. Obszcén, sértő, személyekre illetve a társadalomra veszélyes vagy egyéb törvénybe ütköző tartalmú adattartalmak elhelyezése a Szolgáltató által biztosított tárhelyen tilos. Szolgáltató kijelenti, hogy az elhelyezett információk felett nem képes kontrollt gyakorolni, azonban olyan esetben, amikor tudomására jut ilyen vagy hasonló tartalom létezése a Szolgáltató által biztosított tárhelyen, melyek sértik a fent megfogalmazottakat, jogosult azonnali hatállyal a szolgáltatást a Ügyfél irányában megvonni, illetve a sértő tartalmat eltávolítani.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy ingyenes szolgáltatásaira, szerződési feltételeire módosításokat vezessen be, erről minden ügyfélt az életbelépés előtt 15 nappal értesíti, e-mail útján.
Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy szolgáltatását vagy a szolgáltatás egy-egy részét felfüggessze, megszüntesse, minden előzetes bejelentés nélkül. A Szolgáltató az esetleges károkért felelősséget nem vállal, a már kifizetett szolgáltatási díjak érvényességéhez viszanyitott időarányos részét a Ügyfél részére vissza juttatja illetve jóváírja más szolgáltatás felhasználásakor.
Amennyiben a Ügyfél 30 napig nem lép be az adminisztrációs oldalra, akkor a regisztráció törlésre kerül. A törlés során a regisztrációhoz tartozó fájlok, adatok visszavonhatatlanul megsemmisülnek. A Szolgáltató vállalja, hogy a törlés előtt legalább 1 héttel E-Mailben értesíti a Ügyfélt, az általa megadott E-Mail címen.
A Szolgáltató a regisztrációnál illetve az adminisztrációnál megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére a hatályos törvények figyelembevételével nem adja ki.

A Szolgáltató semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért és, különösen, a Szolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az Üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak.

A Szolgáltató a regisztrációs szerződésben nem szabályozott esetekben mindig a hatályos törvények szerint jár el.


Főoldal Cégünkről Aktuális Eladó lakások Kiadó lakások Szolgáltatásaink Kapcsolat